info


 

 

HONEY SUPREME
BRAZILIAN WAX

Een honingkleurige wax met bijenwas, met name geschikt voor toepassing op grote oppervlakken. Het verkort de behandeltijden aanzienlijk.
HONEY SUPREME WAX kleeft aan het haar en omhult het helemaal dankzij de plantaardige waxen en geeft een zijdezacht  effect op de huid. Door de elasticiteit kan de schoonheidsspecialist het eenvoudig, snel en soepel aanbrengen. Het wordt aangebracht met de haargroeirichting mee. Ideaal voor de gevoelige huid en dikker haar.

 

 

 


 

HIGH PERFORMANCE WAX

 

 

HIGH PERFORMANCE WAX is een witte wax met kokos/frangipani geuren. Het is voornamelijk geschikt voor heel kort haar (eerste haargroei) of dik haar en voor kleine gevoelige gebieden (gezicht, oksels, bikini). Dankzij de multi-directionele toepassing en de zeer lage gebruikstemperatuur is het niet nodig om de richting van de haargroei te volgen; het product geeft een zachte en effectieve behandeling zonder de huid te irriteren.

 


 

FAST PERFORMANCE WAX

 

 

Een roze wax met aloë-extract. Nieuwe formule voor snelle toepassing. Dankzij de snelle stolling van de FAST PERFORMANCE WAX in combinatie met de revolutionaire multi-directionele toepassing, maakt dit product een effectieve ontharing mogelijk op moeilijke gebieden mogelijk, zelfs tijdens het zomerseizoen. Het bevat Aloë-extract, ideaal voor de gevoelige huid.

 


 

SOFT SUPER GRIP WAX

 

 

Een gele wax. Deze “supergrip” -formule van Shea Butter en extracten van Aloë Vera en Mint bevat geen hars. De speciale formule met sheaboter zorgt voor een nog zachtere ontharing en is snel en gemakkelijk te bereiden. Dankzij extracten van Aloë Vera en munt, is SOFT SUPER GRIP WAX extreem geschikt voor een zeer gevoelige huid.

 


 

STRONGEST PERFORMANCE WAX

 

 

De STRONGEST PERFORMANCE WAX heeft een zeer krachtige werking voor de moeilijkste haren. De toepassing is snel en de wax is elastisch. Cacaoboter en Arganolie geven de wax een huidverzorgende, verzachtende en hydraterende werking.

Strongest Performance Wax is geschikt voor het ontharen van het hele lichaam en behaalt de beste prestaties bij de dikste en meest resistente haren. Zeer geschikt voor ontharing bij de man.