Skin Improvement


Bindweefsel massage met Puurr Massagerollers

Een bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt, uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering.

Met bindweefsel massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

- Stimulatie huiddoorbloeding

- Een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen

- Verjonging van de huidstructuur

- Verbetering van de huidconditie

- Verbetering van de opname van werkstoffen

- Versteviging van de huid

- Bevordering van de celdeling

- Egale huid

- Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

- Betere huidweerstand

 


Derma roller

De dermaroller is speciaal om veroudering (rimpels, verslapping), littekens, en een oneffenhuidreliëf (grove poriën) te behandelen en te verbeteren. Een dermaroller (ook wel micro-needling genoemd) wordt gebruikt om uw huid dikker te maken door het regeneratie proces van de huid te stimuleren. En dit is precies wat de huid nodig heeft om rimpels en littekens te verminderen! De naalden zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de dermaroller u ook met het beter gebruiken van uw huidverzorgingsproducten. De minuscule gaatjes die de dermaroller creëert tijdens de needling helpt b.v. het hyaluron concentraat te absorberen tot diep in de huid. Waardoor deze nog meer resultaat zal geven. Een vollere frissere huid!

 


Acid Peel

Haalt uw nieuwe huid tevoorschijn en maakt hem glad en stralend! 

Wat doet een fruitzuurpeeling voor uw huid?

Het is een methode om lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen. Het stimuleert de dikte van de huid en het collageen gehalte. Om storende rimpeltjes en pigmentvlekjes teverzachten. Er zijn meerdere fruitzuurpeelings te krijgen bij verschillende salons, veelal een hoog percentage deze worden heel kort op de huid aangebracht en irriteren meer de huid dan dat ze daadwerkelijk resultaat zullen geven. Wij werken met 10% AHA en deze kunnen d.m.v. de softmask langer op de huid laten inwerken (max. 10 minuten), waardoor hij langzaam dieper zijn werk kan doen met meer resultaat zonder irritatie!